Đorđe David zaprijetio kandidatima iz “Granda”: “Ko bude podržao Vanju, sa mnom neće sarađivati”

đorđe david zaprijetio kandidatima iz "granda": "ko bude podržao vanju, sa mnom neće sarađivati"


Đorđe David, pjevač, otkrio je da je svoje kandidate u muzičkom takmičenju upozorio da ne komentarišu slučaj Vanje Knežević, inače će u suprotnom prekinuti saradnju sa njima.

Pjevač je jedan od rijetkih iz članova žirija Zvezda Granda koji se oglasio o slučaju diskvalifikovane takmičarke i iznio svoj stav. Otkrio je da će uvijek biti lojalan Grandu i da će stati na stranu kolega, ko god da je u pravu. Zato i ne čudi što je svojim kandidatima, kojima je mentor, rekao da ne smiju da stanu na Vanjinu stranu.

– Jedan od mojih bivših kandidata se oglasio i podržao tu djevojčicu, tada su mene prozivali preko Instagrama. Ja sam rekao mojim anđelima “ko bude podržao ovakav čin, sa mnom dalje raditi neće”. Ja sam lojalan ovoj firmi – otkrio je David u “Šok Toku”.

Podsjetimo, jedan od njegovih kandidata koji je ispao, Nenad Dmitrović, oglasio se putem Instagrama i podržao Vanju.

– Užasno me iritira ova nepravda koja se čini ovoj djevojci Vanji. Kandidati šute jer nam je rečeno da ne smijemo ništa da podržimo što ona objavi. Iskreno, boli me uho za “Grand”, svašta bi se tu moglo reći, ali ipak se nadam da postoji neka kosmička pravda koja čeka sve te loše ljude – napisao je Nenad, a onda je objavu obrisao.

(Blic)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU