Tea se nikad emotivnije obratila majci, pa se rasplakala: “Bila sam na stubu srama, na dnu…”

Mlada zvijezda Tea Tairović nije uspjela da obuzda emocije pred 12.000 ljudi u Sarajevu, pa se tokom obraćanja majci Božici, rasplakala.

Naime, pjevačica je prije nego što je izvela svoju najemotivniju pjesmu koja je posvećena upravo majci, odlučila da joj se obrati.

Kako je i sama rekla, te riječi izgovorila je zato što njena mama nije bila prisutna na koncertu, inače u drugim okolnostima, odnosno da je bila tu, ne bi imala hrabrosti da izusti ni riječ.

– Svi znate imam samo dva albuma, uskoro će i treći sljedeće godine i nadam se da ćete ga propratiti sa pažnjom. Ovo je jedna od mojih omiljenih mojih pjesama i ovo što ću da kažem mogu samo da kažem zato što moja majka nije tu, inače ne bih mogla da izgovorim nijednu riječ.

Tea se zatim i direktno obratila Božici, koja joj je oduvijek bila najveća podrška, a zatim i zaplakala.

– Mama, ja nisam uvijek bila idelana žena, nisam bila idealni saradnik, nisam bila idealna kćerka… Mnogo puta sam bila na vrhu, mnogo puta sam sijala, a nekada sam bila i na stubu srama. Kroz šta god da sam prolazila, i to Vama kažem, život me je tome učio kroz šta god da prolazim, da ste najgore na svijetu uvijek jedna žena stoji tu sa vaše strane, drži vašu stranu makar bila fizički tu ili vas gledala negdje. Za naše majke, na naše heroje.. Volite vaše majke – rekla je emotivno, pjevačica koja se rasplakala na koncertu.

Zatim je nastavila da pjeva baladu “Ne brini majko”, i mama Božici čestitala rođendan.

(express/telegraf)

The post Tea se nikad emotivnije obratila majci, pa se rasplakala: “Bila sam na stubu srama, na dnu…” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU