ON ČISTI ULICE, A ŽENE LUDUJU ZA NJIM: Popularnost mi pravi velike probleme

Dragan Vasić već 13 godina čisti beogradske ulice i svojim prodornim plavim očima plijeni pažnju prolaznika, te je otkrio kako izgleda život čistačia i kako se nosi sa obožavateljicama.

-Počeo sam da se bavim ovim poslom sasvim slučajno, bio sam klinac, trebao mi je novac za izlaske, a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Onda je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljude na kafu i tada sam upoznao šefa koji mi je ponudio posao i tako sam poslije nekoliko dana počeo da radim – rekao je on.

-Ovo je težak posao, zimi je najteže. Ljudi nam prave haos, oni koji kopaju po kanti često ih lome, psi sve pocijepaju, a mi čistimo – objasnio je on i dodao da uprkos svemu voli svoj posao.

Žene ga obožavaju zbog plavih očiju, a otkako su mediji počeli da pišu o njemu, sve je postalo intenzivnije.

-Moram reći da sam ja oženjen, porodičan čovjek i imam troje dece, ali ne mogu reći da mi to ne godi! Naravno da mi gode komplimenti, a i mlad sam čovjek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali što da se radi – objasnio je.

Iako još nije dobio ponude za fotografisanje i modeling, ispričao je šta bi uradio ako do toga dođe:

– Iskreno da mi neko ponudi da nešto snimim, slikam se ili bilo šta, složio bih se, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio na jednom snimku, to je jako lijepo, pa bih se složio.

(Express/najzena.alo.rs)

The post ON ČISTI ULICE, A ŽENE LUDUJU ZA NJIM: Popularnost mi pravi velike probleme appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU