-1.1 C
Sarajevo
Srijeda, 8 prosinca, 2021
Još

  Drake objavio 3 nove pjesme u sklopu Scary Hours 2 EP

  ()

  Drake je u isčekivanju novog albuma Cerfified Lover Boy odlučio da objavi tri nove pjesme, a gosti su mu bili Rick Ross i Lil Baby

  Drake je objavio Scary Hours 2 EP kako je i obećao, te se on sastoji od tri nove pjesme, a to su: “What’s Next”, “Wants and Needs” i “Lemon Pepper Freestyle”. Na pjesmi „Wants and Needs“ pojavljuje se Lil Baby, dok na pjesmi „Lemon Pepper Freestyle“ možemo čuti glas Rick Ross – a.

  Za prvu pjesma na ovom EP – u pod nazivom “What’s Next” snimljen je i spot, te prema svemu sudeći zvuči  kao još jedan hit popularnog Drake – a. Spot za ovu pjesmu radio je Theo Skudra tako da nije ni čudno zašto je ovaj spot vizuelno dobar, Theo je stručnjak za spotove i iza sebe ima mnogo kvalitetnih projekata.

  Novi album koji smo spomenuli „Certified Lover Boy“ očekuje se nekada u toku godine. Drake je sinoć dao intervju za OVO Sound, te je rekao: „Ne znam tačan datum objave albuma, ali prema svemu sudeći produkcija je pri kraju i album dolazi uskoro“.

  Naime album je trebao da bude objavljen u januaru 2021. godine, ali zbog povrede koljena koju je Drake zadobio, snimanje spotova se moralo odgoditi, a samim tim i objava albuma. Također za sve one koji vole Drake – ovu muziku novi EP prati prvi Scary Hours EP koji je objavljen 2018. godine i na kojem su bile pjesme “God’s Plan” and “Diplomatic Immunity“. Ako sve bude kao i na ovom EP – u ovo ljeto ćemo slušati Certified Lover Boy na repeat – u

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO