DRAMA U NJEMAČKOJ: Žena gola istrčala na ulicu, iz stana se čuo užasan vrisak, otac i sin mrtvi

Užasan zločin dogodio se u četvrtak ujutro Bad Salzuflenu (Sjeverna Rajna-Vestfalija). U obiteljskoj drami 43-godišnji otac je ubio svog 13-godišnjeg sina,  zatim je počinio samoubojstvo. Motiv se još uvijek ne zna, piše Bild.

Prema priopćenu glavnog državnog odvjetnika Christophera Imiga, 42-godišnja majka je kazala kako je njezin suprug imao dobar odnos sa sinom. No, primijetila je promjene u njegovu “raspoloženju u posljednjih nekoliko dana”.

Majka je kazala kako se tuširala u kupaoni kad je čula kako se otac i sin svađaju. Vidjela je oca kako napada sina nožem i pokušala ga spriječiti pri čemu je ozlijeđena. Bez odjeće je istrčala na ulicu i dozivala u pomoć.

Njezin susjed Wissam El Areed (47) koji je u tom trenutku sjedio u svom automobilu je kazao kako je “žena krvarila i vrištala”.

“Istrčao sam iz automobila i brzo otišao do nje. Iz njihovog stana sam čuo vrisku oca i sina. Žena je krvarila iz desne ruke i grudi, htjela se vratiti u stan i spasiti sina. Držao sam je s još nekoliko svjedoka. Hitna pomoć i policija su ubrzo stigli”, rekao je El Areed.

Policija je pronašla mrtva tijela oca i sina u stanu na prvom katu. Muškarac je najprije izbo sina, a zatim je počinio samoubojstvo nožem. Susjedi obitelj opisuju kao “neprimjetnu”, odnosno nisu se ni sa čime posebno izdvajali od drugih obitelji. Muškarac je radio kao skladištar, a žena u trgovini.

Fenix-magazin/MD

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU