Dvostruko slavlje: Emelin se zaljubio na svoj rođendan

Emelin je danas predstavio novu pjesmu „Ne plači majko“, autora Sedina Sarića Gilija, njegovog dugogodišnjeg prijatelja, koji je zaslužan kako za muziku, tako i za tekst zajedno sa književnicom Senadom Kadribašić.

-Neopisivo mi je drago što je on kao sutor ove prelijepe pjesme prepoznao mene kao nekoga ko može publici da prikaže emocijukoju je utkao u tekst i muziku kada je stvarao ovo divno djelo – kazao je Emelin.

On se već na prvo slušanje refrena i strofe zaljubio u pjesmu, ne skrivajući da je i zaplakao.

-Kada sam prvi put čuo strofu i refren, poželio sam da to bude moja pjesma, jer i sam često ostavljam moje voljene putujući svijetom, a pjesma je baš takva, prepuna iskrene čežnje, ljubavi i sjete. Siguran sam da će se mnogiu naši ljudisa prostora Balkana pronaći u ovoj i da će je dugo nositi nositi u srcu – dodao je pjevač fantastičnog glasa i energije kojom plijeni gdje god se pojavi.

dvostruko slavlje: emelin se zaljubio na svoj rođendan

Aranžman za pjesmu uradio je njegov dugogodišnji prijatelj Marko Durašević u studiju u Beogradu, dok je popratni video-spot radila ekipa Vemine Videos u saradnji sa Hayat Production.

-Zaista se moram zahvaliti svim mojim saradnicima, što su uvažili moje ideje i predano radili sa mnom kako bi ova pjesma u konačnici dobila svoj identitet, naglašava Emelin koji će u narednom periodu raditi na promociji ove, ali i svojih drugih pjesama u BiH, regionu i svijetu!

Datum izlaska njegove nove pjesme nije slučajan. Naime danas 27.10. Emelin proslavlja svoj rođendan, a gdje će bolja proslava nego uz novu pjesmu, koja danas dobija krila da putuje do srca slušatelja.

The post Dvostruko slavlje: Emelin se zaljubio na svoj rođendan appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU