Einstein je pored nje prosječan: Jelena Karleuša se pohvalila koeficijentom inteligencije

Pjevačica Jelena Karleuša riješila je da nas časti nekim poznatim i nekim nepoznatim detaljima iz svog života, pa je jednom prilkom, na svom Twitter profilu, između ostalog, napisala da joj je sa 11 godina izmjeren koeficijent inteligencije (IQ) veći od 150, da svira flautu i da je kao dijete pjevala u operi “Boris Godunov” u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Karleušin “intimni dnevnik” izazvao je pravu lavinu komentara, a u roku od 10 minuta nakon objavljivanja, tviteraši su se uveliko sprdali na račun Karleuše i njenih bisera.

Tako smo, htjeli ili ne, saznali da je njena prabaka s majčine strane austrijska grofica, koja ima i ulicu u Gracu, da je ona najmlađi slučaj dijagnostifikovane migrene u regionu, da je po statistici, poznata ličnost sa najviše naslovnih strana u Srbiji…

To nije sve. JK ima i strah od parnih brojeva, imala je i dva carska reza u godinu dana, i to se porodila na isti dan i u isto vrijeme. Nastavlja da pomjera granice i iznenađuje iz dana u dan.

The post Einstein je pored nje prosječan: Jelena Karleuša se pohvalila koeficijentom inteligencije appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU