ELEGANCIJA, STIL, GRACIOZNOST: Džejla Ramović kao Sofija Loren

Još kada je čuveni magazin Vogue Džejlu Ramović okarakterizirao kao jednu od najelegantnije odjevenih dama na posljednjem filmskom festivalu u Veneciji, zvanično je potvrđeno da mlada muzička zvijezda iz Goražda zaista plijeni elegancijom, stilom i gracioznošću. Pobjednica „Zvezda Granda“ odavno nas je navikla na besprijekorne outfite, kako na nastupima, tako i u svakodnevnim situacijama.

Rečeno je dobilo potvrdu i na jednoj od njenih posljednjih objava na Instagramu. Naime, Džejla je obavila jedan editorijal, a njeno izdanje izazvalo je pravo oduševljenje na društvenim mrežama. Broj od skoro 17.000 popularnih „lajkova“ najbolje ilustruje koliko je mlada Džejla blistala.

Crna odjevna kombinacija, šminka, frizura samo su naglasili sav raskoš njene elegancije, što je izazvalo pregršt komplimenata na račun zavodljive pjevačice. U mnogobrojnim komentarima, posebno se ističe jedan:

-Džejla je ista Sofija Loren – napisala je jedna njena obožavateljica, ne skrivajući oduševljenje našom muzičkom zvijezdom.

The post ELEGANCIJA, STIL, GRACIOZNOST: Džejla Ramović kao Sofija Loren appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU