OVO SU SIN I KĆERKA HALIDA MUSLIMOVIĆA! Enis imao aferu s ovom blogerkom, a evo koju titulu ima lijepa Lejla

Kćerka pjevača Halida Muslimovića Lejla Muslimović krije se od očiju javnosti, a malo ko zna kako izgleda. Lijepa Lejla ima 28 godina i ljepotom privlači pažnju na društvenim mrežama i izabrala je potpuno drugačiju profesiju od svog oca.

Naime, Lejlin otac je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, a ona je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu.

Halid je kćerku Lejlu dobio u braku sa suprugom Adelisom, a osim nje imaju i sina Enisa. Enis je prije veze sa sadašnjom izabranicom imao romansu sa blogerkom Zoranom Jovanović Zoranah, zbog čega je bio u žiži medija.

Nakon raskida sa Zorannah neko vrijeme se o njegovom privatnom životu nije znalo ništa, a onda je osvanula vijest da čeka nasljednika sa sadašnjom suprugom.

Podsjetimo, Halid nikada nije krio da potiče iz radničke porodice, a svoje početke zauvijek će pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari. Pjevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, sretan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspjeh i popularnost.

– Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najljepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pjesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja – zaključio je Halid.

(express/kurir)

The post OVO SU SIN I KĆERKA HALIDA MUSLIMOVIĆA! Enis imao aferu s ovom blogerkom, a evo koju titulu ima lijepa Lejla appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU