Elektra o pjevačicama koje se bave prostitucijom, pa spomenula Tanju Savić: “Zaradila je 150.000 eura”

Elektra Elit je progovorila o svom životu u Švicarskoj i o svom primarnom poslu, prostituciji. Transrodna pjevačica je otkrila od koga je imala najveću podršku na početku.

– Najveću podršku imam od bivšeg supruga i djece. Oni su uvijek uz mene – rekla je Elektra.

Ona je progovorila i o svojim mušterijama, pa je otkrila i omiljenog klijenta.

– Dolaze mi mušterije sa Balkana. Postoji tu poštovanje i nekih skandala tu nije bilo. Moj najbolji klijent ima 86 godina, on je redovan i multimilioner. On želi samo da uživa u ovim godinama i on dolazi da pričamo – otkrila je pjevačica, pa dodala kako diže sebi cijenu.

– Naš narod se lože na pjevačicu ili javnu ličnost uopšteno. Ja sve što radim mi diže cijenu. To je poenta, pjevačica i prostituka.

foto: aleksandar jovanović cile

Elektra je progovorila i o pjevačicama koje se bave prostitucijom. Onda je spomenula i Tanju Savić, ali ne u kontekstu da radi kao prostitutka, nego kao ženu koja je bila žrtva svog supruga koji joj je bio i menadžer i koji joj je svu zaradu uzeo nakon što su se rastali.

– To što rade neke pjevačice je drugačiji vid prostitucije, one ne biraju muževe, nego makroe. Evo slučaj Tanje Savić. Muž joj je bio menadžer, došao kasnije i uzeo 150.000 eura i pobjegao – rekla je ona.

(express/informer)

The post Elektra o pjevačicama koje se bave prostitucijom, pa spomenula Tanju Savić: “Zaradila je 150.000 eura” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU