Elitni stambeni kompleks – Vukanović snimio dom porodice Dodik u Moskvi

Elitni stambeni kompleks je dobro obezbjeđen, okružen visokom ogradom od kovanog željeza i radnicima obezbjeđenja, pa se u stambeni kompleks ne može ući bez posebne elektronske kartice.

“Tragom adrese, informacije i podataka sa bankarskog računa Igora Dodika u ruskoj Sber banci, na kome se nalazi nešto više od 17 miliona maraka, a koji su domaći mediji objavili u oktobru 2018. godine, tokom prošlogodišnjeg boravka u Moskvi obišao sam dom porodice Dodik u najelitnijem zapadnom dijelu Moskve”, napisao je na svom blogu Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, prenosi “Oslobođenje“.

“Dom i adresa boravka Igora Dodika u Moskvi nalazi se u ulici Nežinskaja, dom 1, Kćkorpus 4, red 1, u zapadnom dijelu Moskve, u blizini novog tržnog centra i metro-stanice! Zlu ne trebalo, ali očito da Dodik ima gdje da se skloni i uživa kad izgubi vlast, i da se zbog toga na vrijeme skućio u Moskvi, naravno u svom stilu, skromno i podvižnički.

Elitni stambeni kompleks je dobro obezbjeđen, okružen visokom ogradom od kovanog željeza i radnicima obezbjeđenja, pa se u stambeni kompleks ne može ući bez posebne elektronske kartice, što se jasno može vidjeti u video prilogu. Po svemu sudeći, ako su podaci sa bankarskog računa tačni, porodica Dodik ima stila i ukusa, skućili su se u najelitnijem, najprestižnijem ali i najskupljem dijelu zapadne Moskve.

P.S. U Moskvi sam boravio prije godinu dana, a za sve dušebrižnike koji se odmah pitaju otkud u Moskvi da napomenem da sam do Moskve letio niskobudžetnom ruskom aviokompanijom „Pobeda“ iz Tivta, i da je cijeli aranžman, sa 5 noćenja, koštao oko 300 eura. Nikom osim narodu ne moram polagati račune, a oni koji mene uporno pitaju odakle mi novac, u principu par stotina eura, da odem do Moskve ili Švicarske i otkrivam tragove novca i velikih prevara, predlažem da im je pametnije da pitaju moćnike, ako smiju, odakle im milioni na računu i kako su došli u posjed imovine koja vrijedi desetine miliona dolara i evra”, piše ovaj opozicionar.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU