ETO TI TVOJE PARE: Pogledajte snimak kada žena svoga partnera gađa novčanicama na aerodromu

Prava drama se odvijala na bečkom aerodromu. Novčanice su letjele u zrak i padale po pisti prije nego što muškarac i radnici na aerodromu nisu počeli da ih skupljaju

Pijana putnica je navodno bacila 5.000 funti (više od 11 hiljada KM) gotovine na pistu nakon što su ona i njen partner izbačeni iz aviona zbog svađe, piše Mirror.

Putnici tvrde da su bili pet sati u letu iz Heathrowa za Bangkok kada je par izazvao prisilno slijetanje aviona u subotu, 30. septembra. Putnici su rekli da je pilot objavio da neće biti drugog izbora nego se vratiti zbog “sigurnosti osoblja i putnika”.

Let, koji je krenuo u 21.35 sati, bio je prisiljen sletjeti u Beč, Austrija, što je dodalo još dva i po sata na putovanje. U snimcima se vidi kako policija prati par iz aviona, ali onda na pisti, izgleda da žena baca novac prema njemu.

Novčanice su letjele u zrak i padale po pisti prije nego što muškarac i radnici na aerodromu nisu počeli da ih skupljaju. Djed Andi Sin putovao je za Tajland na mjesečni odmor. Rekao je:

-Žena i muškarac, već su bili pijani. Neprestano su pričali o novcu, govorio je ‘ona ima mojih 5.000 funti u torbi‘.

Po slijetanju, par je ispraćen iz aviona od strane policije. Snimci pokazuju kako muškarac, obučen u svijetlu trenerku i noseći jastuk za vrat, mrko gleda gospodina Sina koji ga snima.

Andi iz Gravesenda rekao je:

-Policija je prvo odvela ženu. On se odlučio vratiti nakon nekoliko minuta na pistu da uzme torbu od žene, ali žena je jednostavno bacila svih 5.000 funti.

Oboje su stavljeni u policijski kombi, a snimci pokazuju kako jedan policajac pokušava pokupiti neke od rasutih novčanica.

-Neke od novčanica su poletjele jer ih niko nije pokupio, samo su pokupili one najbliže – objasnio je Andi. Dodao je da su svi putnici smješteni u hotel.

(Express/najportal.ba)

The post ETO TI TVOJE PARE: Pogledajte snimak kada žena svoga partnera gađa novčanicama na aerodromu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU