Everton izaziva City, Real gostuje kod Celte…

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

NICE – MARSEILLE, 17.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Već pet godina, Nica Marseille sa svog praga ispraća sa svim bodovima. Dakle, tradicija je na strani gostujućeg tima, ali je ovoga puta ne treba shvatati doslovno, pa ni bukvalno. Naime, pokazuje Nica u posljednje vrijeme da dobro igra, što bi petoj sili Lige 1 moglo da oteža posao. Mogla bi Nica ovdje da pokuša da mijenja tradiciju, budući da je Marseille naročito u Kupu Francuske pokazao kardinalne propuste koji su ga na kraju skupo koštali.

BAYERN – STUTTGART, 15.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bavarska pretplata na pobjede nad Stuttgartom traje još od 2018. godine. Savladan je Lazio, pa Flick sada mirne duše može da dočeka ne tako loš, ali ni dovoljno jak Stuttgart. Gosti su ti koji mogu da pruže otpor, mada je malo vjerovatno da će Bayern zbog pražnjenja u Evropi da im dozvoli da dođu makar do boda. Uostalom, ipak se ovaj meč igra u Minchenu.

CELTA – REAL MADRID, 16.15 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Real je odlično prošao u Ligi šampiona. Prebrodio je Atalantu, a to nije malo, pa će izabranici Zinedinea Zidana biti i više nego motivisani da na krilima tog uspjeha uknjiže i nova tri boda protiv Celte. Ali, mogla bi Celta i da ih namuči, budući da je samo jednom poražena na proteklih pet utakmica. Pružiće otpor domaćin, pa koliko izdrži, uz šta nije potrebno posebno naglašavati da je tradicija para apsolutno na strani Madriđana.

EVERTON – MAN. CITY, 18.30 (Fudbal, Engleska, FA kup Engleske) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

City je prebrodio Menhegladbah u Ligi šampiona, pa mu preostaje da završi posao i u FA kupu, protiv Evertona koji je pred ovaj susret pretrpio uzastopne poraze od Chelsea i Burnleya… Izgledna je ovo šansa za Guardiolu da krene naprijed i u ovom takmičenju, budući da je njegov tim već šest puta uzastopno dobijao Everton. Inače, na posljednja tri meča para minimum je dolazila GG3+ igra.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU