Evo kada se Zvezde Granda vraćaju na tv ekrane!

Emitovanje se nastavlja od septembra, mada će neke epizode biti snimljene krajem maja i to samo sa takmičarima iz Srbije, naravno, uz sve mjere opreza.

Do septembra slijedi pauza jer mnogi pjevači koji nisu iz Srbije još neko vrijeme neće moći da uđu u Srbiju, a nakon toga kreću odmori i ljetnja televizijska pauza.

Ipak, Saša Popović ne miruje, pa sada ima ideju da predstavi drugačiji koncept, s tim da akcenat ostaje na pjevačima.

“Saša planira da uvede neka nova pravila. On se trudi da svaka sezona bude drugačija, jer iako su najgledaniji, ljudima dosadi kada se radi po istom konceptu. O promjeni žirija nema ni govora, postava ostaje ista, ali Đorđe David ima problem. On se izliječio od korona virusa, ali noga mu je slomljena i u gipsu. Pjevač ne zna ni kako će da se doveze ni kako će satima da sjedi.”

“Saletu je žao, ali rekao mu je da na bolovanje ni ne pomišlja. Na snimanje neka dođe sa sve gipsom. A, u studiju ćemu namjestiti da mu bude udobno. Ni takmičari, ni publika ne smiju da trpe, pa svi moraju da daju sve od sebe“, kaže za “Svet” dobro obavješten izvor i nastavlja:

“Sale je razmišljao još prošle godine da i publika nakon nastupa svakog kandidata glasa tasterom, ali je odustao. Popović je na tu ideju došao jer publika sluša pjevače i ide na njegove nastupe, ali nije želio da zbunjuje gledaoce. U svakom slučaju, i ove godine razmatra tu ideju,” završava izvor magazina “Svet”.

“Svojevremeno sam gotovo sve emisije sam vodio, bio sam organizator, scenarista, voditelj, montažer. Sada se posao rasporedio i konačno imam vremena za sebe i porodicu. Suzana Jovanović i ja smo u međuvremenu kupili kuću u Opatiji, te kad god nam se ukaže prilika, volimo tamo da pobjegnemo. Budući da sam od novembra zvanično penzioner, prilika je na pretek,” rekao je nedavno Saša pa objasnio:

“Zasad ostajem voditelj i direktor u Grandu i tako će biti sve dok me zdravlje bude služilo. Već razmišljam kako da unaprijedim 15. sezonu muzičkog takmičenja Zvezde Granda.“

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU