ZBOG RIJEČI OGNJENOVE BIVŠE ŽENE MINU STAVILI NA STUB SRAMA: Stići će te Danijeline suze

Iako su prije više od godinu dana stavili tačku na svoj brak, o razvodu Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića i dalje se govori. Otkad je voditelj uplovio u romansu sa kolegicom Minom Naumović počela su govorkanja da je upravo zbog nje došlo do kraha braka popularnog para.

Izjava Danijele Dimitrovske koju je dala u emisiji kod Ane Kokić dodatno je podgrijala ove sumnje.

Gostujući u emisiji na televiziji na kojoj i sama radi, Danijela je voditeljici Ani Kokić otkrila nepoznate detalje iz privatnog života, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju javnosti.

Naime, manekenka je upitana da li je ikada bila prevarena u ljubavi, na šta je dala pozitivan odgovor.

-Normalno da sam bila prevarena – rekla je manekenka s osmijehom na licu, pa se tako na društvenim mrežama odmah povela polemika da je aludirala na bivšeg supruga.

Iako su Ognjen i Mina više puta istakli da su se emocije među njima rodile kada su oboje bili slobodni, to nije bilo dovoljno da svi povjeruju u tu priču.

Zbog toga Mini na Instagramu često pišu veoma ružne i uvrijedljive komentare.

“Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći”, “Stići će te Danijeline suze”, “Zar se ne bojiš Boga”… Ovo su samo neki od komentara koje su Danijelini fanovi ostavljali Mini, što je nju veoma uznemiravalo, pa im se jednom i obratila.

-Mjesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i prijetnji zbog medijske kampanje (namjerno koristim baš taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Šutila sam, jer sam tako izabrala. U petom mjesecu trudnoće, više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir – napisala je voditeljica nedavno.

-Ukoliko i dalje imate potrebu da sjedite na mom profilu, čekajući da vidite gdje sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, bit će blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni riješiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro – napisala je Mina vidno iznervirana što ni kriva ni dužna trpi uvrede.

The post ZBOG RIJEČI OGNJENOVE BIVŠE ŽENE MINU STAVILI NA STUB SRAMA: Stići će te Danijeline suze appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU