2.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
Još

  STANJE NA PUTEVIMA/ U BiH se saobraća bez smetnji i posebnih ograničenja

  Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

  Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku. Na dionici autoceste A1 Podlugovi – Sarajevo sjever, zbog radova promet se u dužini od 2 km odvija dvosmjerno.

  - Oglašavanje -

  Zbog radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se tijekom dana odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično. U noćnim satima potpuna je obustava prometa u vremenu: od 00.30-01.30, od 02.00-03.30 i od 04.00-05.30 sati. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Zenica – Tetovo- Nemila) zabrana je prometa za vozila preko 7,5 t.

  Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.

  Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

  Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),  M-4.2 Cazin – Srbljani, M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive), Lanište – Ključ, M-6 prolaz kroz Čapljinu, M-18 Jošanica – Stup, Olovo – Semizovac, Semizovac – Vogošća, Kladanj – Podpaklenik.

  Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji) i na M-15 Glamoč – Mliništa na lokaciji Razvršće.

  Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

  Zbog radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

  Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

  Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja., saopćeno je iz IC-a AMSBiH.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  spot_img
  TRENUTNO POPULARNO