Festival zabave i smijeha/ Ovog vikenda “kod Crnog Mačka” gostuje Branko Đurić – Đuro!

Za nezaboravan provod ovog ljeta posjetite pivnicu “kod Crnog Mačka” !

Ovog vikenda očekuje vas Festival zabave i smijeha!

U petak 23. 07. gostuje NEO STEREO, a u subotu 24. 07.  ROST- Rock School Teachers  i  ĐUROLOGIJA- Branka Đurića – Đure!

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima “Top lista nadrealista” i “Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz “Đurologiju” doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show “Đurologija”, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u “Đurologiji” zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca,” kazali su iz Pivnice “kod Crnog Mačka”.

Ulaz je za “Đurololgiju” besplatan ali su obavezne rezervacije stolova, koje će se raditi lično u pivnici kod konobara, tako što će odabrati jedna od bottle-servis ponuda:

-Gordon’s Gin 0,7l + 4 Tonic + Stol 80,00KM

-Smirnmoff Vodka 0,7l + 4 Red Bull + Stol 90,00KM

-Red Label 0,5 + 4 Coca Cola + Stol 70,00KM

-Black Label 0,5l + 4 Coca Cola + Stol 90,00KM

festival zabave i smijeha/ ovog vikenda "kod crnog mačka" gostuje branko đurić - đuro!
festival zabave i smijeha/ ovog vikenda "kod crnog mačka" gostuje branko đurić - đuro!
spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU