GALA VESELJE: Nihad Alibegović specijalna želja 60-godišnje Dese

Muzička ekipa Nihada Alibegovića, na čelu s pjevačem, ovjekovječila je svoj susret pred sami nastup! Onako za svoj arhiv, a na naše insistiranje, ustupili su i nama. Izvođač zavidne karijere, Nihad Alibegović sa pratećim bendom “Pink panter” i pjevačicom Esmom Kovač krenuli su u Frankfurt, a odmah nakon tog nastupa u tamošnjoj diskoteci idu dalje.

A uslijedio je put u Temerin, na rođendansku proslavu.

-Želja gospođe Desanke koja je proslavljala svoj 60-ti rođendan, je bila moja pjesma – rekao nam je Nihad i nastavio, da je bilo baš, gala veselje. Sve sami luksuz i raskoš.

Zarada je u drugom planu kada je stiska sa vremenom i umor. Nisam imao srca odbiti, tu molbu, žene, koja zna sve moje pjesme, a mene, kao pjevača, obožava. Rekli smo hajde! Na sreću tu je bila Esma. Dostojna pomoć i sjajna osoba koja se fantastično uklopila u ekipu – kazao nam je jedan od najangažovanijih pjevača.

A o prolasku nove pjesme “Tako se u Bosni pjeva”, Nihad kaže:

-Bila hit još u “povoju”. Svi pjevaju, gdje god nastupam. Sjajno! Prezadovoljan sam – kazao nam je Nihad koji se svrstava među velike i istaknute, balkanske predstavnike muzike.

The post GALA VESELJE: Nihad Alibegović specijalna želja 60-godišnje Dese appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU