Goca Tržan reagovala na priče da je ljubomorna na Uraganke – “Ne znam šta je problem”

goca tržan reagovala na priče da je ljubomorna na uraganke - "ne znam šta je problem"


Grupa Hurricane čije članove čine Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, nedavno su predstavile pjesmu “Loco, loco” kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, a prve reakcije na spot bile su podijeljene.

Bilo je onih koji su govorili da je sve perfektno odrađeno, ali i onih koji su tvrdili da “izgleda jeftino”, a pjevačica Goca Tržan je zbog jednog komentara okarakterisana kao ona koja je ljubomorna na njih.

Ona je prilikom gostovanja u emisiji “Amidži šou” rekla da je prethodna “Hasta la vista” odlična i da joj se nova ne dopada, te su mnogi osuli paljbu po njoj.

Goca je u “Premijeri vikend specijal” odgovorila na pomenute prozivke:

“Da li sam ja rekla da to nije dobra pjesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ova ne sviđa. Ne znači to da te djevojke nemaju šansu da pobjede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osjećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvjezdicama, kad sam rekla da nisam čula pjesmu Kije Kockar. Ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem? ‘Bože one prokletnice zgodne, lijepo igraju, pjevaju, mlade su… Fuj!’ Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu”, rekla je.

(Mondo)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU