“Gutala sam tvoje fekalije jer sam te voljela” Ella Dvornik se obratila mužu nakon razvoda

Ella Dvornik je na svom Instagram profilu Alterella podijelila stihove pjesme koju uskoro planira objaviti, a mnogi misle da su posvećeni njenom bivšem suprugu Charlesu Pearceu.

“Još je okus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku*va  . Ne želim da znam za vas dvoje, crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me”, neki su od stihova.

U komentarima se javila Alka Vuica te pohvalila Ellu zbog ove pjesme: “Jedna od najboljih ljubavnih pjesama koje sam čula. Bravo, maco. Iskreno i hrabro”, napisala je.

Podsjećamo, hrvatski mediji su nedavno objavili da je Charles u ljubavnoj vezi s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. No, ubrzo je demantovao ove napise.

“Mislim da je medijska pozornost na Sandu izrazito nepravedna jer ona nije javna osoba. Nisam u vezi sa Sandom niti s bilo kojom drugom ženom. To mi je stvarno zadnja stvar na pameti”, rekao je za medije.

The post “Gutala sam tvoje fekalije jer sam te voljela” Ella Dvornik se obratila mužu nakon razvoda appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU