Hifa Petrol nagradila Lanu Pudar sa 8.000 KM

Kompanija Hifa Petrol nagradila je našu najuspješniju plivačicu Lanu Pudar sa 8.000 KM.

Inače, Lana Pudar je zaštitno lice ove najuspješnije i najbržerastuće bh. naftne kompanije.

Iako ima izuzetno gust trenažni raspored, Lana je danas, odmah nakon treninga na Sveučilišnom bazenu u Mostaru odvojila vrijeme kako bi se susrela sa predstavnikom Hifa Petrola, kompanije koja joj pruža veliku i bezrezervnu podršku.

Lana je na nedavno održanom Evropskom juniorskom prvenstvu u rumunskom Otopeniju osvojila dvije zlatne medalje na 200 metara i 50 metara, te srebro na 100 metara u disciplini delfin.

“ Predan rad i izvrsnost su vrijednosti kojima se i sami vodimo, tako da znamo koliko rada i truda stoji iza impresivnih rezultata koje Lana postiže. Izuzetno smo ponosni na Lanu i uvijek može računati na našu podršku” – izjavio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije Hifa Petrol.

Kompanija Hifa Petrol javnosti je poznata kao kompanija koja sponzorira veliki broj bh. sportista i tako ih podržava na njihovom putu ka uspjehu. Kampanju “ Najbolji sa najboljim” kompanija je započela 2015. i do danas je podržala 9 vrhunskih sportista, a neki od njih su Amel Tuka, Damir Džumhur, Sanjin Pehlivanović, te Darko Savić.

“Uvijek ističem koliko mi znači podrška velike kompanije kao što je Hifa Petrol i zaista mi je čast što sam njihovo zaštitno lice. Ovo je jedna zaista lijepa suradnja i nadam se da ćemo još dugo trajati skupa. Uz ovakve sponzore ne nedostaje mi motivacije za dalji napredak i ostvarenje vrhunskih rezultata” – istakla je Lana.

Lana u narednim danima odlazi na pripreme kako bi se spremila za Evropsko seniorsko prvenstvo koje se održava od 11. do 18.8.2022. u Rimu  i sa kojim završava ovaj dio sezone.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU