Hrvatska favorit na Eurosongu – ESTRADNJACI.ba

hrvatska favorit na eurosongu - estradnjaci.ba


Predstavnica Hrvatske Albina Grčić prema rezultatima nezavisne stranice “Wiwiblogs”, koja se bavi Eurosongom i svim događajima i vijestima vezanim za to takmičenje, trenutno vodi u anketama i glavni je favorit za pobjedu.

Dvadesetdvogodišnja djevojka iz Splita ove godine će predstavljati Hrvatsku na izboru za pjesmu Evrovizije, a prema nekim anketama njena pjesma “Tik-Tok” glavni je favorit, prenosi Direktno.

Takođe, snimak sa “Dore”, hrvatskog izbora za pjesmu predstavnicu, ima najviše pregleda od svih ovogodišnjih predstavnika zemalja učesnica sa skoro 3 miliona klikova.

Posljednja anketa sajta “Wiwiblogs” potrajala je nekoliko dana, a čini se da se glasačima najviše svidjela upravo pjesma “Tik-Tok”, hrvatske predstavnice.

Drugoplasirana u anketi je predstavnica Rumunije Roksen, treći je Kipar, a slijede Italija, Francuska i Litvanija. U ovoj anketi ukupno je glasalo 12.246 ljudi.

To možda i nije veliko iznenađenje s obzirom na reakcije na Albinin spot za pjesmu jer one su bile i više nego dobre, a pristižu joj sa svih strana svijeta.

“Spot je vrhunski, ali zadržite obavezno hrvatski dio u pjesmi na Eurosongu”, “Ovo će sigurno biti u top 10”, “Pjesma, spot, glas, izgled, ma svaka čast, Albina”, “Wow. Do pobjede”, “Moderno, svjetski, zanimljivo. Predivan i moćan vokal, lijepa i talentovana djevojka. Jednostavno odlično”, “Genijalan spot, svjetski izgleda, a Albina je predivna u svim izdanjima”, samo su neki od komentara obožavatelja ispod spota na Jutjubu.

Ovogodišnji Eurosong biće održan u Rotterdamu od 18. do 22. maja, a još se čeka odluka o tome na koji način će i uz kakve mjere takmičenje proteći.

(Cdm.me)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU