Milić Vukašinović o tragičnoj smrti kćerke: Na heroin je navukao njen prvi dečko

Muzičar Milić Vukašinović ponovo je govorio o tragičnoj smrti kćerke Maje Avdibegović. Između ostalog je naveo da smatra kako je sve moglo biti drugačije.

Maja je preminula u julu 2018. godine. Milić je u intervjuu za magazin Kurir naveo da mu se život u potpunosti promijenio.

“I danas i prije i bilo kada, od onog trenutka kada ste suočeni s gubitkom rođenog djeteta, svu radost i ljepotu života više nikad ne možete doživjeti u onom obimu kako je to bilo prije tog gubitka”, kazao je.

Dodao je i kako je njegov način života itekako utjecao na Maju, koja je, nažalost, krenula njegovim stopama.

“Moglo je biti drugačije da me je moja prva žena Vera, s kojom sam dobio Maju, poslušala da ne pravimo djecu jer sam znao da će naše dijete biti na mene. Bio sam u to siguran, a moja priroda je neobuzdana i riskantna, s korištenjem svih poroka do ivice života i smrti. Ja sam ipak to sve prošao i ostao živ, ali moja kćerka nije”, rekao je.

Upozorio je sve roditelje na šta trebaju obratiti pažnju kako bi zaštitili svoje dijete od ovisnosti o narkoticvima.

“Jedino što mogu da kažem svim roditeljima čije dijete počinje da živi svoj život, u smislu izlaženja, druženja i pravljenja prvih ljubavnih veza, jeste da dobro obrate pažnju ko je njegovo ili njeno društvo i ko je dominantan u tom društvu, jer te dominantne svi nastoje da slijede. Još važnije je s kim je on ili ona u ljubavnoj vezi. Moju kćerku je navukao na heroin njen prvi dečko, lijep i talentovan, za koga nikad ne biste rekli da je narkoman, a svaki narkoman ili narkomanka će da navuče na iglu svog partnera”, naveo je Vukašinović.

(express/kurir)

The post Milić Vukašinović o tragičnoj smrti kćerke: Na heroin je navukao njen prvi dečko appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU