I KAMEN BI PROPLAKAO: Podigli ga iz invalidskih kolica da zapleše sa svojom nevjestom

Vjenčanja mnogima redovno izmame suze na oči, ali jedno koje se nedavno održalo u Zadru završilo je na društvenim mrežama i postalo apsolutni viralni hit.

Naime, snimljen je prvi ples mladenaca uz taktove pjesme Tomislava Ivčića “Najljepša si”, a s obzirom na to da je mladoženja u invalidskim kolicima, u pomoć su mu priskočili prijatelji – podigli su ga kako bi na najvažniji dan u svom životu mogao zagrliti svoju izabranicu. U dvorani je nastala erupcija oduševljenja…

-Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti… – stoji u objavi na društvenim mrežama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

-Bože dragi, kako dirljivo, neopisivo! Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo! Ovi momci su pravi prijatelji, pravi muškarci, svaka čast! Duša plače od ljepote ove mladosti… Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica. I kamen bi na ovo proplakao, a ne mi koji gledamo! Svu sreću ovoga svijeta vam želim! – nizali su se komentari ispod videa.

The post I KAMEN BI PROPLAKAO: Podigli ga iz invalidskih kolica da zapleše sa svojom nevjestom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU