Princ Harry: Neke stvari o bratu i ocu nisam stavio u knjigu

Princ Harry rekao je u razgovoru za britanski list Telegraph da u svojim memoarima nije spomenuo sve što se događalo između njega i njegova brata i oca jer mu “nikada ne bi oprostili”, dodajući da je imao dovoljno materijala za još jednu knjigu.

U knjizi “Rezerva”, objavljenoj u utorak, Harry je progovorio o problemima u odnosima s obitelji, osobito s bratom Williamom i ocem kraljem Karlom III. 

Harry je iznio pojedinosti o dugotrajnim napetostima u odnosima s bratom koji su kulminirali kada ga je u jednoj svađi 2019. oko njegove supruge Meghan on oborio na zemlju. 

U intervjuu za Telegraph objavljenom u petak, Harry je rekao da je prvi nacrt knjige od 800 stranica skraćen na nešto više od 400 stranica i da je svojem piscu iz sjene J.R. Moehringeru spomenuo neke incidente za koje nije želio da budu objavljeni. 

“Mogle su biti dvije knjige, recimo to tako”, rekao je. 

 Rekao je da nije bilo moguće ispričati njegovu priču a da se u nju ne uključe stvari o drugim članovima obitelji. 

“Ali postoje neke stvari koje su se dogodile, posebno između mene i mojeg brata i u određenoj mjeri između mene i mojeg oca, za koje jednostavno ne želim da svijet zna”, rekao je. “Jer mislim da mi ne bi nikada oprostili. Sada biste mogli reći da mi ionako nikada neće oprostiti za neke od stvari koje sam u knjigu stavio”. 

Glasnogovornici kraljevske obitelji nisu komentirali ništa što je izneseno u knjizi niti niz intervjua koje je Harry dao promovirajući je, prenosi Hina.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU