Dejan Milićević ogolio dušu: “Otac me je napustio kada sam imao dvadeset dana”

Već decenijama Dejan Milićević važi za najuspješnijeg modnog fotografa i režisera muzičkih spotova kome su povjerenje ukazale najveće zvijezde javne scene, međutim sada je ogolio dušu i otkrio ono što malo ko zna o njegovom odrastanju i porodičnom životu.

– Tata me je napustio kada sam imao samo dvadeset mjeseci i ja sam imao tu neopsivu sreću da se moja majka do te mjere potrudila da bude i otac i majka u jednom. Stvarno je herojski iznijela sve to i eto ja danas imam karijeru koja traje i danas, počeo je priču, a potom dodao:

– Bilo je teško takvo odrastanje i ja sada zato razumijem sve samohrane majke jer znam kroz šta je sve moja majka prolazila tokom mog odrastanja. Bilo je tu mnogo odricanja sa njene strane da ja ne bih patio za nečim. Cijenim mnogo sve što je uradila za mene pa i kada kažu da sam mamin sin, ja se mislim dok je moja majka živa biće kao kraljica i trudim se da joj svaku želju ispunim. Ona je sada centar mog univerzuma kao što sam ja bio njen dok sam odrastao.

Mnogima je dao najoriginalnije spotove i ideje, a oni za njega zauzvrat imaju samo riječi hvale.

– Najveće dostignuće u životu mi je to što sam dobar čovjek i što moja karijera sve vrijeme ide uzlaznom putanjom. Nikada se nisam posvađao zaista- istakao je Milićević.

(express/grandonline)

The post Dejan Milićević ogolio dušu: “Otac me je napustio kada sam imao dvadeset dana” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU