“KULTURNI” SKANDAL U HRVATSKOJ:  Maja Šuput pokušava da se opere

Pjevačica Maja Šuput oglasila se nakon skandala njenog benda u đurđevačkom Starom gradu.

Ona je objavila nekoliko snimaka na kojima su se mogli vidjeti njeni muzičari koji su visili s lustera i “jahali” topove, te time uništavali kulturno nasljeđe.

– Prije svega imam potrebu da kažem da nije bilo nikakvog divljanja, uništavanja ili namjernog vrijeđanja ljudi koji poštuju i vrijednuju kulturnu baštinu. Dalje, moram reći da momci na snimkama niti su pijani niti su skloni bilo kakvom nasilnom ili sramotnom ponašanju (neki su sa mnom više od 15 godina), već su samo tog trenutka bili ponešeni dobrom energijom nakon super odrađenog nastupa – rekla je, pa nastavila:

 Ta “zabava” je trajala tačno koliko i ta dva videa, ravno minutu jer je harmonikaš, koji nije član benda, nakon toga išao na scenu, a mi kući. Pomenuti luster i top su ostali neoštećeni, bez ijedne ogrebotine te vraćeni na mjesto. Prostorija u kojoj je nastao snimak služila nam je kao garderoba, odnosno bekstejdž s obzirom na to da je nastup bio u objektu odmah pored.

– U ime momaka sa snimaka šaljem izvinjenje iz dubine srca, a u svoje ime neizmjerno žaljenje za snimanjem takve vrste zabave. Nikome, ponavljam, nije bilo ni na kraj pameti nešto loše. Svako ko nas poznaje zna da smo neizmjerno pitomi i prije svega radosni ljudi. Šaljemo zagrljaje i poljupce uz izvinjene, te se nadamo razumijevanju – rekla je Maja.

The post “KULTURNI” SKANDAL U HRVATSKOJ:  Maja Šuput pokušava da se opere appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU