Idealna kombinacija: Podignite 6.000 dinara, izaberite omiljene brojeve i čeka vas 10% povrata!

Koji su vam omiljeni brojevi?

Znamo da nitko ne voli gubiti, ali ako ste član Meridijan – gubitak ulaznica dobiva potpuno novo značenje!

Za sve one koji se vole kladiti, uživaju u igri brojeva i žele okušati svoju sreću, a pritom ne vole biti na gubitku – Meridian ima sjajne vijesti!

Pobijedi i idi daje vam priliku za postizanje 10% povrata novca – odigraj svoju kombinaciju i ne brini, jer ovoga puta svi su brojevi sretni!

Povrat novca 10% važi samo za Win and Go brojeve, i za sve igrače koji su registrovani na meridianbet.rs, a kako do njega?

Ako niste, registrirajte se na OVAJ LINKuplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 300 dinara tokom obračunskog perioda i izvršite minimalnu uplatu po kombinaciji u iznosu od 50 dinara.

Ukupni gubitak izračunava se prema sustavu: razlika između ukupnog uloga i ukupnog dobitka na svim odigranim listićima koji sudjeluju u promociji. Povrat novca se isplaćuje kao Win&Go bonus, što znači da možete nastaviti sa zabavom.

A, ako niste član Meridiana – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili mobilnu aplikaciju, potvrdite svoj račun i fantastičan će stići na vaš račun BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 dinara i to potpuno BESPLATNO!

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU