IDEALNO ZA PAROVE SA VELIKIM LIBIDOM Ove poze zadovoljiće vaše potrebe i fantazije

Istovremena masturbacija

Nije poza, ali je i dalje sjajna stvar za one sa jakim libidom. Samozadovoljavanje daje puno kontrole nad sopstvenom izdržljivošću i može vam pomoći u izgradnji bliskosti sa partnerom, a i prizor u kom tvoj partner masturbira može biti jako seksi. Pokušajte da se ne dodirujete međusobno, već samo posmatrajte jedno drugo – vidjećete da će se strasti za čas razbuktati!

Stojeći položaj sa jednom nogom u vazduhu

Ovakav se*s može biti zabavan jer vas oboje može dignuti iz kreveta, gde se vjerovatno odvija većina seksualnih radnji. To je takođe dobar trening. Postoji nekoliko načina seksualnog odnosa uspravno, ali partnerka koja podiže jednu nogu omogućiće dublje prodiranje i stimulaciju za oboje i naravno, možete stajati praktično gde god želite. Različita mesta mogu biti izuzetno uzbudljiva, pa preselite vaše seksualne akcije u kuhinju ili kupatilo.

Poza „69“

“69” je sa razlogom provjeren i hvaljen oralni se*sualni položaj. Oba partnera mogu uživati ​​u primanju stimulacije, a istovremeno ugoditi svom partneru. Iako ponekad može biti pomalo odvraćajuće davanje i primanje u isto vrijeme, ako želite da se*s duže traje, to i ne mora biti loša stvar. Uz klasičnu „69“ pozu možete isprobati i bočni položaj istog tipa.

„Yab-yum“

Kada dođe vrijeme da usporite ritam se*sa, razmislite o tome da uđete u položaj lotosa ili “yab-yum” kako se to naziva u tantričkim praksama. Jedan partner sjedi uspravno prekrštenih nogu, a drugi partner sedi na njemu, raširivši noge I obavivši ih njemu oko leđa. Ova poza je izvrsna za intimnost, jer možete da sinhronizujete disanje. Osim toga, to je sporiji položaj koji uključuje više trljanja nego pritiskanja, što može pomoći u izdržljivosti i produžavanju se*sa.

Dobri stari „doggy“

“Pseća poza” klasičan je izbor za one sa jakim se*sualnim nagonom, jer omogućava bolje prodiranje s leđa. Osim toga, poza je svestrana, jer oboje možete biti na koljenima, jedan partner može stajati iznad kreveta ili oboje možete stajati. Penetracija je duboka i intenzivna, a ovo je i idealna poza za agresivniji se*s sa jakim prodiranjem. U „doggy“ pozi je lako postizanje or*azma i za žene i za muškarce, a posebno je dobro i to što žene mogu istovremeno rukom da se stimulišu.

BONUS VIDEO:

IDEALNO ZA PAROVE SA VELIKIM LIBIDOM Ove poze zadovoljiće vaše potrebe i fantazije appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU