Igor Vukojević privodi kraju album dječijeg hora “Pačići”: Na projektu radili i solisti njegovog muzičkog ateljea

Igor Vukojević uz uspješnu solo karijeru i angažman u fantastičnoj „Chetvorci“, već nekoliko godina uporedo radi na muzičkom obrazovanju mladih u okviru muzičkog ateljea „Igor Vukojević“. Svoje bogato znanje i višedecenijsko iskustvo u muzici i na sceni, kroz ovu školu gitare i pjevanja koja djeluje u Doboju, Igor prenosi na polaznike kroz posebno osmišljen edukativni program prilagođen za sve uzraste.  Škola i onima koji već „plove muzičkim vodama“ pruža mogućnost da vježbaju i nadograđuju svoje znanje.

Nakon samostalnog singla „Kapija“, koji je objavio prošlog mjeseca, i debitantskog singla benda „Chetvorka“, „Svila“, na red je došao i muzički projekat u koji je Vukojević uključen kao autor i producent, a čiji značajan dio su solisti iz njegove muzičke škole. 

– Ubrzo će biti završen album  dječijeg hora „Pačići“ pod dirigentskom palicom profesora muzike Aleksandra Vukojevića, sa solistima iz muzičkog ateljea “Igor Vukojević”. Producent sam projekta, kao i većinski autor, ali ću s ponosom pomenuti još dva autora. U pitanju su moj otac i sin, Vladimir i Vuk Vukojević . Pjesme su nastajale u protekle dvije godine. Neke su već predstavljene na regionalnim dječijim festivalima. Izdvojio bih dva zapažena i nagrađena nastupa mojih princeza, pjesmu „Ples“ koju je izvodila Nikolina Lazić, a koja je okrunjena sa Grand Prix međunarodnog dječijeg Đurđevdanskog festivala u Banjoj Luci, te pjesmu „Majko zemljo“ u izvođenju Anastasije Popović, koja je osvojila Grand Prix na festivalu „Majski cvijet“ u Tuzli- kaže Igor Vukojević.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU