Ilda Šaulić otkrila šta će uraditi sa pjesmama svog pokojnog oca

Pjevačica Ilda Šaulić je u septembru upisala kćerkicu Emu u prvi razred i ne krije koliko je ponosna na nju.

Ilda Šaulić je sada otkrila koje planove ima u bliskoj budućnosti koji se tiču karijere.

Jako lijepo smo prebrodili prvi mjesec, Ema je komunikativna i radoznala i brzo sklapa prijateljstva. Ima fine drugare i divnu učiteljicu. Kada smo je 1. septembra odveli u školu, nije bilo suza – rekla je pjevačica i dodala:

Bila sam veoma ponosna jer je ona sve to lijepo prihvatila, ali i setna zbog toga što je bezbrižni dio djetinjstva završen, krenule su obaveze i odsad će ih imati cijelog života. Sama činjenica da moraš da ideš u školu svaki dan već obavezuje – rekla je ona.

Kako je Ema postala školarac, pjevačica je poželjela da se više posveti karijeri, snimanju pjesama i koncertima koje odavno nije pravila. Ona je, takođe, otkrila koje planove ima do kraja ove godine, a tiču se pjesama njenog pokojnog oca, Šabana Šaulića.

Tatine pjesme niko ne može da otpjeva bolje od njega, ali sam poželjela da neke od njih uradim na drugačiji način, pošto vjerujem da treba i dalje da se slušaju. Želim da ih približim nekom mom fazonu. Taj posao je za mene veliki izazov i drago mi je što sam se u to upustila – rekla je Ilda.
(express/Pink.rs)

The post Ilda Šaulić otkrila šta će uraditi sa pjesmama svog pokojnog oca appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU