INSTAGRAM: Baku i djeda prati 200 hiljada ljudi

BRAČNI PAR IZ THRINGSTONEA, MALENOG SELA U ENGLESKOJ POČEO JE OBJAVLJIVATI VIDEA KAKO BI BILI U KONTAKTU S OBITELJI. UBRZO IH JE NA INSTAGRAMU ZAPRATILO VIŠE OD 200 TISUĆA LJUDI

Napravili smo profil jer imamo veliku obitelj koja ne živi s nama pa nisu su mogli vidjeti što radimo. U početku sam objavljivao videa svoje supruge, priča Geoffrey Walker (89).

Sa suprugom Pauline (86) vodi Instagram profil koji je postao pravi viralni hit, a oni su postali senior influenceri. Na Instagramu ih prati više od 200 tisuća ljudi.

– Iskreno, nismo ovo očekivali da će se dogoditi – kaže djed influencer.

Profil im je ‘eksplodirao’ u svibnju 2017. kada je netko objavio fotografiju njihovog Instagram profila na Twitteru. U vrlo kratkom roku dobili su više od 150.00 ‘lajkova’, a obožavatelji su im samo počeli dolaziti.

– Navečer smo imali 80 pratitelja, a kada smo se probudili imali smo 18.000. Pitali smo se što se događa. Od tada nismo stali, svakoga tjedna dobivamo barem 1000 pratitelja – rekao je ovaj bračni par. Prate ih ljudi iz gotovo svih zemalja svijeta koji uživaju u njihovim dogodovština.

Na profilu svakodnevno dijele videa njihovog kuhanja, putovanja, vrta, šivanja i savjeta koje dijele. U braku su već 69 godina, a imaju troje djece, petero unuka i deset praunuka. Iako se uvijek trude biti pozitivni u svojim videima, nedavno su s pratiteljima podijeli tužnu vijest – Paulini je netko ukrao torbicu.

Video je naravno postao viralan pa su par čak pozvali u jednu emisiju u kojoj su osvojili 1000 funti za novu torbicu.

Osim uspjeha na Instagramu, par je izdao i knjigu ‘Parted by Conflict’, a sav prihod od nje daruju u humanitarne svrhe. Knjiga je skup ljubavnih pisama koje su si supružnici pisali dok je Geoffrey bio na ratištu.

IZVOR: 24sata.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU