JANJUŠ I ANELI SE IGRAJU MUŽA I ŽENE ISPOD JORGANA: Potpuno zaboravili da kamere snimaju

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imaju jako tuebulentan odnos. Oni su posljednjih nekoliko dana bili u svađi, ali su uspjeli da se pomire i ponovo prepuste svom emotivnom odnosu.

Nakon sinoćnje emisije zajedno su se ušuškali su se u krevet u sobi za rehabilitaciju, gdje su ležali jedno pored drugog i vodili ozbiljne razgovore. Njih dvoje su sve vrijeme ležali ispod jednog jorgana, a dok su razgovarali nisu mogli da obuzdaju povremene strastvene dodire.

– Kako si ovako, jesam li ti nedostajala? – pitala je Aneli.

– Naravno da jesi. Baš si mi falila, glupo bi bilo da te slažem. Ja sam uvijek iskren. O čemu ti razmišljaš, da ne pominjemo djecu? – dodao je Janjuš.

– To mi je stalno u glavi ali o tebi razmišljam non stop i o maloj, ali smo rekli da to ne pominjemo. Samo o tebi, ni o čemu drugom. Ja sanjam samo ljude ovdje, ne sanjam porodicu ni vanjski svijet. Ne znam šta je to. Razmišljam kako mi fališ, navikla sam na tebe – govorila je Ahmić.

The post JANJUŠ I ANELI SE IGRAJU MUŽA I ŽENE ISPOD JORGANA: Potpuno zaboravili da kamere snimaju appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU