Miki Đuričić o ulasku u Zadrugu 6: Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju

Učesnik Zadruge 6 Miki Đuričić pojavio se na sistematskom pregledu gdje je progovorio o honoraru koji dobija kao i o supruzi i kćerki.

-Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju, ja sam skroman čovjek. Učesnici koji ulaze u Zadrugu pričaju da su milioneri, a ustvari nemaju ništa, jer da imaju nikada ne bih ušli ovdje. Može napolju da se zaradi, ali ne može nikad toliki novac, treba ispoštovati i izdržati sve da ne dođe do neke gluposti zbog koje bi morao da napustiš rijaliti – rekao je Miki pa se otkrio koliko je ponosan na sebe što je prvi put izdržao do kraja.

-Ponosan sam, lijep je osjećaj, ne samo što sam ostao do kraja već što nisam napravio ni jedan incident niko mi ništa nije zamjerio ni supruga, porodica ni prijatelji i mnogo sam ponosan na to – kazao je Đurišić pa je priznao da li je kćerka Dunja razlog njegove promjene:

-Nisam se samo zbog nje promijenio, jednostavno nemam više kredita u svom životu, zbog svih stvari koje su mi se dešavale. Više nisam sam pa da mogu tako da se ponašam, imam totalno drugačiji život, jer ako sam bio sam sada i brukao sebe, sada više to ne mogu, želim da ispravim neke stvari da moje dijete sutra ne crveni na pomen moga imena. Od mene ne možete očekivati da se zaljubim da ili neke druge stvari – zaključio je Miki.

(Express/Pink)

The post Miki Đuričić o ulasku u Zadrugu 6: Novac koji zaradim u rijalitiju nikada ne mogu napolju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU