Jelisaveta Orašanin o gubitku bebe: Imala sam saobraćajku, nosila sam blizance

Glumica Jelisaveta Orašanin prije četiri godine je prošla kroz pravu agoniju.

Naime, u razgovoru sa novinarkom Tanjom Peternek, a povodom emisije “TV lica kao sav normalan svijet”, supruga košarkaša „Crvene zvezde“ Miloša Teodosića otkrila je detalje privatnosti koje gotovo niko, čak ni njeni najbliži nisu znali.

Par je nakon vjenčanja želio da se ostvari u ulozi roditelja, ali su naišli na probleme, zbog čega su se tada podvrgli vantjelesnoj oplodnji.

Jelisaveta je u svojoj prvoj ispovijesti otkrila da je prošla kroz čak pet procesa za godinu i po dana, te da je tek peti urodio plodom. Ostala je u drugom stanju noseći blizance, međutim, dogodila se saobraćajna nesreća zbog koje je jednu bebu izgubila.

-Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspješna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na posljednjoj vantjelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra – istakla je glumica koja je danas majka i jednog dječaka.

Sin Bogdan stigao je dvije godine poslije mamine i tatine princeze, što je dobrim dijelom uticalo na to da se zaboravi činjenica da je Jelisaveta Orašanin četiri godine ranije izgubila jednu bebu.

The post Jelisaveta Orašanin o gubitku bebe: Imala sam saobraćajku, nosila sam blizance appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU