JK otkrila da izbjegava da bude sa Duškom sama u kući: “On smatra da nije bilo mene da bi bio u Real Madridu”

Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa Duškom Tošićem, te otkrila kako njihov odnos sada funkcioniše. Jelena je istakla da se trudi da ne bude sama u kući sa njim.

– Trudim se da ne ostanem sama kod kuće sa njim – rekla je ona.

Pjevačica se potom dotakla i njihove komunikacije.

– Mislim da je prethodni odgovor bio sasvim dovoljan. Mogu da kažem da nije ono što bih mogla da nazovem lijepom komunikacijom, da tako kažem. Nisam sigurna svi imaju bajke od života, svako ima neki problem. Svi imamo probleme, i tu komunikaciju koja nije sjajna u porodici sa nekim. To je život – priznala je JK.

Jelena je otkrila i šta misli da bi bilo sa Duškom da nije njen suprug.

– Ja stvarno ne znam, nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja. On mi je rekao da me nije oženio, da bi igrao u Real Madridu. On smatra da nisam bila dobra za njega, ali je imao lijepu karijeru. Nema razloga da se žali, nije mu bilo loše, nisam toliko loša riba, imamo divnu djecu. Ja nisam ta koja je trošila njegovu lovu, uvijek sam lijepo zarađivala – rekla je Karleuša u emisiji “Una, due, tre”.

The post JK otkrila da izbjegava da bude sa Duškom sama u kući: “On smatra da nije bilo mene da bi bio u Real Madridu” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU