KAD SE ŽENIO SAVO MILOŠEVIĆ: U Semberiji pravio svadbu pod šatorom za 2.000 ljudi, došlo 10.000

Bivši fudbaler Savo Milošević, trenutno selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercevovine, oženio se Vesnom Bovan 1996. godine, a iako su na njihovu ljubav stavili tačku 2015. o njihovoj svadbi i dalje se priča.

Oni su odlučili da stanu na ludi kamen poslije dvije godine zabavljanja, a iz njihove ljubavi, koja je trajala skoro pune dvije decenije, dobili su troje djece, kćerku Isidoru i sinove Nikolu i Borisa.

Vesna i Savo organizovali su dvije svadbe, 8. juna u hotelu Interkontinental, sa trista gostiju, a sljedećeg dana u Janji, u crkvi u kojoj je kršten Savo, a kasnije i njihova djeca.

-Poslije smo otišli u Savino selo Johovac u Semberiji, gdje je bila svadba pod šatorom. Bilo je 2.000 zvanica, a okupilo se oko 10.000 ljudi. To je za njih bio događaj, izlazak. Dovezli su aparate za kokice i prodavali sladoled, kao na vašaru – ispričala je Vesna svojevremeno.

-Bila je tolika gužva da se jedna žena porodila na licu mjesta, jer nije mogla da se probije kroz gomilu i stigne do bolnice. Cijeli kraj je bio neprohodan. U jednom momentu sam izašla na terasu i pogledala okolo, po ravnici. Na sve strane narod.

Poslije razvoda Vesna se potpuno povukla iz javnosti, posvetila se nasljednicima, dok je Savo uplovio u vezu sa violončelistkinjom Natalijom Tipsarević.

(Express/najportal.ba)

The post KAD SE ŽENIO SAVO MILOŠEVIĆ: U Semberiji pravio svadbu pod šatorom za 2.000 ljudi, došlo 10.000 appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU