IMAO JE SVEGA 50 GODINA: Preminuo čuveni glumac

Glumac Tajler Kristofer preminuo je u 50. godini, piše Dailymail.

Najpoznatiji je po ulogama u “General Hospital” i “Days of Our Lives”, koje su mu donijele pet nominacija za nagradu Daytime Emmy.

– S velikom tugom objavljumemo viijest da je preminuo Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu – napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u “General Hospital”.

Tužnu vijest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vjernim obožavaocima.

– Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali – poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom. 

– Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu djecu i oca – napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u “General Hospital”, dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe “Days of Our Lives”.

Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston. 

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008 . do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje djece.

The post IMAO JE SVEGA 50 GODINA: Preminuo čuveni glumac appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU