SNIMCI PIJANE SEKE ALEKSIĆ HIT NA INTERNETU: Oduzela sam se i unakazila kulturno

Pjevačica Seka Aleksić objavila je nekoliko vrlo zanimljivih i za nju prilično neuobičajenih poruka i snimaka na zvaničnom Tviter profilu, na kom ima preko 200.000 pratilaca.

Seka je bila gošća na svadbi sina njenog kolege Đanija, baš kao i mnogi sa estrade, a sudeći po porukama sa Tvitera – napila se i odlučila da o tome govori javno.

-Ne pijem često, ali kada se napijem – ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem času ili dvije – napisala je Seka.

Nije se zaustavila samo na tekstualnim objavama, pa je okačila i nekoliko snimaka sa veselja, koji su postali hit na Tviteru.

Na jednom od njih vidimo je dok na koljenima udara pjevačicu Janu po zadnjici i očito uživa u zvucima violine.

-Ne smijem ući u galeriju zbog sinoćnjih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi – iskrena je Seka.

Prisjetila se i anegdote iz prošlosti, a opet u vezi sa pijanstvom.

-Tako sam prije dvije godine, kada sam se posljednji put napila, dala telefon drugarici i rekla da uključi Live na Instagramu. Sjutradan sam bila toliko bijesna, jer nisam znala ko je snimao i odakle mu pravo?! Ona mi je rekla – pa ti si budalo dala meni telefon i rekla da uključim live – napisala je Seka.

(Express/cdm.me)

The post SNIMCI PIJANE SEKE ALEKSIĆ HIT NA INTERNETU: Oduzela sam se i unakazila kulturno appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU