OTKRILA VELIKU TAJNU: Našle smo lateks čizme u erotik šopu

Finale nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji se bliži, a dok svi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju ko će nas ove godine predstaviti na ovom festivalu, Ksenija Knežević otkrila je peh koji je doživjela na bini najvećeg svjetskog muzičkog takmičenja.

Naime, Ksenija Knežević bila je jedna od članica grupe “Hurricane” koja je Srbiju 2021. godine predstavljala na Evroviziji. Njihov nastup zapamćen je kako po energičnosti, tako i po atraktivnom izgledu djevojaka, a sada je pjevačica otkrila nepoznate detalje iz Roterdama.

otkrila veliku tajnu: našle smo lateks čizme u erotik šopu
  • Ja ne mogu da vjerujem da mi to nikada nismo ispričale. Imale smo mnogo opcija oko kostima i razmišljale smo šta da obujemo jer smo bile dosta razgolićene i gledale smo šta nam je najlakše za koreografiju. Išle smo po Roterdamu i našle smo lateks čizme u erotik šopu i kuple smo više pari – šokirala je Ksenija priznanjem.
  • Kada sam obuvala nisam skontala da sam dvije lijeve obula. Primijetila sam malo mi je čudno, a tek poslije nastupa smo shvatile da imam dvije lijeve. Desila se proba gdje su nam se lijepile čizme jedna od drugu, Ivana je probila led i pala na probi, onda smo vazelinom mazale čizme za taj nastup i ja sam moje dvije namazala. Eto to je tako prošlo, imala sam dvije lijeve čizme na nogama i nisam znala dok se sve nije završilo – otkrila je za Grand.

Ksenija je tokom takmičenja doživjela još jedan peh, kada je zaboravila tekst pjesme.

  • Doživjela sam stres jer sam zaboravila riječi moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se sjetim nikako. Meni odzvanja u glavi pjesma Peđe D Boya, jer smo se Sanja i ja zezale prije toga i u glavi mi „Vodim vas večeras u igranje cijelu noć“ i do posljednjeg trenutka dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se sjetim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro – ispričala je pjevačica.

(Express / Pink.rs)

The post OTKRILA VELIKU TAJNU: Našle smo lateks čizme u erotik šopu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU