JANJUŠ ODLUČIO DA ZAPROSI MAJU: Oktrio tačan datum

janjuš odlučio da zaprosi maju: oktrio tačan datum


Marko Janjušević Janjuš povjerio se Drvetu mudrosti da planira da vjeri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju.

– Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako ću. Mjauče mi, laje. Ona bre nije normalna, ne znam šta ću sa njom. Govori mi da sam deda, moje Drvo, ne znam šta me je snašlo. Ja ne mogu da sjednem da popušim cigaru sa nekim. Ona me urniše – pričao je Janjuš, pa objasnio da je vjeridbu planirao 22. maja, na Majin rođendan.

– Ide joj rođendan, ja sam htio da joj spremim iznenađenja, ali ona nije normalna. Nada se da ću da je vjerim, ona možda i prisluškuje. Ja sam i htio da je vjerim. Moramo da se dogovorimo za to. Samo da vidim šta je sa njom. Ona kaže da joj je rođendan slijedeće subote – rekao je bivši košarkaš.

– Ja znam da ona ne može da se promijeni, ali šta je tu je, zeznuo sam se. Moram to da joj uradim za rođendan, vjeriću je, ali neću da se ženim. Već sam se ženio, sada ću samo da se vjerim – rekao je Janjuš.

Podsjetimo, on se prošle godine, upravo zbog afere sa Majom, razveo od supruge Ene sa kojom ima kćerku Krunu.

(Espreso)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU