Kad ukrste glasove regionalna zvijezda i jedan od najljepših glasova na estradi

“Lopovi u tami” je prva saradnja i duetska pjesma koju izvode Indira i Dženan Lončarević.

– Na prvo slušanje oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma – ispričala  je Indira uoči premijere pjesme i spota.

Pjesme “Lopovi u tami” prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svako može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

– Svaki muzičar već na prve taktove zna je li to to, a ja sam odmah kad mi je Miro poslao pjesmu znao da je želim snimiti. Volim Indirinu energiju, tu pozitivu i veselje koje nosi sa sobom. Indira je vrhunski profesionalac, uživao sam u suradnji i vjerujem da ćete to čuti na prvo slušanje – rekao nam je Dženan, pjevačka regionalna zvijezda i jedan od najljepših muških glasova na estradi.

Tekst pjesme “Lopovi u tami” potpisuje hitmejker Neno Ninčević, muziku i aranžman Miro Buljan, redateljica spota je Sandra Mihaljević.

The post Kad ukrste glasove regionalna zvijezda i jedan od najljepših glasova na estradi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU