KAD ŽENA ŽENU PODRŽI! Ana Nikolić Dalili uputila snažnu poruku

Najgledaniji rijaliti do sada, “Zadruga 5” bio je prepun dešavanja, a najviše pažnje svakako je izazvao krah braka Dalile i Dejana Dragojevića. Dejan je iz rijalitija izašao kao pobjednik, Dalila kao drugoplasirana, ali se istovremeno ona susreće sa brojnim kritikama i uvredama na svoj račun.

 

Pjevačica Ana Nikolić željela je da podrži Dalilu Dragojević, pa joj je uputila poruku:

– Ja sam joj poslala jednu poruku podrške u smislu da naravno ne negiram da je napravila grešku, veliku grešku. U tom smislu je ne podržavam. Ali u svakom drugom smislu je podržavam zato što je ovo samo trenutno opsena. Situacija tako samo djeluje. Ako se malo začeprka po površini, vidjećemo da nije sve baš tako. Ona možda jeste pogriješila, ona direktno i otvoreno ide glavom kroz zid, nije proračunata, na način na koji je bio i ostao njen bivši muž – rekla je Ana Nikolić, pa dodala:

– Tako da, moje pitanje za nju je gdje je pronalazila snagu kada je prolazila kroz sve ono što jeste, jer ja mogu da zamislim kroz šta je sve prošla jer sam ja neko ko je bio i na vrhu i na dnu i sve tako u krug. Zaista, ono bi malo ljudi uspjelo da izdrži sve ono što je ona. Samo se nadam da je neće stići posttraumatski sindrom, što bi rekao Kristijan. Jer zaista je bilo strašno! U nekim trenucima je bilo strašno. Eto, moje pitanje za nju je gdje je pronalazila snagu i kako to žene nađu snagu.

(express/pinkrs)

The post KAD ŽENA ŽENU PODRŽI! Ana Nikolić Dalili uputila snažnu poruku appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU