Kajganu još niste pripremali na ovaj način, ali kad probte – svi oko Vas će ti biti zahvalni

Možda će ti zvučati kao novost, ali kajgana iz pećnice je doista odlična metoda Ako još nisi pokušala onda ti definitivno preporučujemo da isprobaš ovaj recept Jednostavno se spravlja, a idealan je ako imaš goste ili radiš doručak za ukućane Kajgana spada među najjednostavnija i najbrža jela.

Nažalost, kad je riječ o velikim porcijama, teško je odjednom na stol poslužiti toplu kajganu za sve. U slučaju da imaš goste ili spontano kuhaš za cijelu obitelj, imamo prijedlog za tebe: kajgana iz pećnice! Sastojci: • 10 jaja • 50 ml mlijeka • sol, papar • malo ulja ili rastopljenog maslaca za kalup • po želji 50 g naribanog sira (npr. cheddar ili gauda)

Priprema Zagrij pećnicu na 200 stupnjeva (odozgo i odozdo). Pomiješaj u posudi jaja, mlijeko, sol i papar. Namasti kalup za složenac s uljem ili rastopljenim maslacem, ulij u to jaja te peci na sredini pećnice oko 10 minuta. Zatim otvori vrata od pećnice, promiješaj jaja kuhačom te pospi sirom. Peci još tri minute u pećnici, ponovno promiješaj te peci još tri minute.  

miss7.24sata.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU