13.8 C
Sarajevo
Subota, 10 prosinca, 2022

KAKO DA ZNATE DA JE VAŠ MUŠKARAC ZALJUBLJEN BAŠ U VAS Ovih pet rečenica izgovara samo onaj ko je lud za vama

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u društvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate.

Olga Romaniv, ruski psiholog, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. „Pričaj mi o sebi“ – Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije riječ samo o radoznalosti.

2. „Volim vrijeme provedeno sa tobom“ – Muškarac kom se zaista dopadate pokazivaće vam da voli da provodi vrijeme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vrijeme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši savjeti.

3. „Volim kad se smiješ“ – Smijeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmije to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smijete.

  Očevi koji prisustvuju porođaju kasnije se više brinu o djeci

4. „Treba mi tvoj savjet/pomoć“ – Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno cijeni. Takođe, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. „Prelijepo izgledaš“ – Ako se muškarac ne ustručava da vam udijeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti – definitivno je zaljubljen u vas.

BONUS VIDEO:

KAKO DA ZNATE DA JE VAŠ MUŠKARAC ZALJUBLJEN BAŠ U VAS Ovih pet rečenica izgovara samo onaj ko je lud za vama appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU