Kako je Ivana iz Hurricane izgledala pre svih operacija

kako je ivana iz hurricane izgledala pre svih operacija


Ivana Nikolić jedna od članica popularne grupe “Hurricane” od samog starta je jedna od tri djevojke iz navedene grupe, koja je privukla najveću pažnju svojim fizičkim izgledom i ljepotom.

Međutim, nije baš uvijek bilo tako, a po fotografijama iz prošlosti koje su isplivale u javnost mnogi komentarišu da je upravo za njenu sadašnju ljepotu zaslužan isključivo plastičar.

I dok neki to pripisuju samo drugačijem načinu šminkanja, na njenim fotografijama iz prošlosti se može primjetiti znatna razlika nekada i sada, kada je lice u pitanju.

Mnogi su ostali u čudu kada su uporedili stare sa novim fotografijama, a čak su imali i reakciju da to možda i nije ista osoba.

Ivana od samog početka svoje medijske karijere nije krila da je na svom licu uradila samo nekoliko plastičnih intervencija, ona je i sama nekoliko puta na svom Instagram profilu objavljivala fotografije iz prošlosti.

kako je ivana iz hurricane izgledala pre svih operacija

“Nemoguće. Stani ovo je stavrno ona?”, “Šta od žene napravi Vračar (historical)”, “Ma odvratna je”, “Odličnog hirurga ima”, samo su neki od komentara na račun Ivaninog izgleda prije estetskih intervencija.

Hurricane djevojke, ili “uraganke”, kako ih popularno zovu, nedavno su u intervjuu za Nova.rs izjavile da su pripreme za predstojeću Evroviziju uveliko u toku, a kako su istakle, moraju “da gladuju” kako bi na takmičenju izgledale što bolje.

(Nova.rs)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU