Kaminski o prethodnim igrama: Još uvijek učim pravila

Frank Kaminski prošlog je ljeta stigao u Partizan kao jedno od najvećih pojačanja.

No, Amerikanac srpskog podrijetla još nije pružio ono što se od njega očekuje. Prvi put je u Europi i još se prilagođava. U dosadašnjim susretima prosječno je postizao 6 poena uz 2,8 skokova.

Dobro je, imam još puno toga za naučiti. Recimo, mnoga pravila su drugačija, to ste mogli vidjeti, ja nisam znao da se tehnička greška računa kao faul, da jesam ne bih tako reagiraorekao je Kaminski osvrnuvši se na tehničku pogrešku koju je dobio u utakmici protiv Olympiakosa i dodao:

Ovdje moram zaslužiti poštovanje, nakon toga će sve biti bolje. Trenutno se osjećam kao da sam u problemu s prekršajem svaku utakmicu. Još uvijek se prilagođavam, učim.

Razlika između NBA i europske košarke je velika.

Drugačije je. Kad osam godina igraš po istim pravilima, svaka promjena je ogromna. Do sada sam odigrao četiri utakmice u Euroligi, imam cilj biti bolji i to boli. Moram igrati pametnije, što više utakmica odigram, bit će mi ugodnije na terenu.

Raditi sa Željkom Obradovićem?

Ne mogu ga uspoređivati ​​ni s jednim dosadašnjim trenerom jer je jedinstven po načinu na koji vodi momčad, odličan je. Kao trener je vrlo intenzivan, uostalom, ne bi osvojio toliko naslova da nije takav. I od nas traži puno, što je super. Oštar je prema nama, ali se i bori za nas, volim igrati za njega. Puno mi je pomogao u navikavanju i ima puno povjerenja u mene. Pogledajte samo kako svi reagiraju kada on uđe u dvoranuzavršio je centar Partizana u razgovoru za Eurohoops.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU