Kamionom naletio na cestare, dvoje ljudi u bolnici – TNTPortal

Vozač teretnog kamiona naletio je kod čvora Kutina na vozilo cestarske ophodnje te su oba završili u kanalu uz autocestu. Prevezli su ih u bolnicu u Novoj Gradiški. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Samo tri dana nakon stravične nesreće kod Okučana u kojoj je poginulo četvero ljudi, nova teška prometna nesreća na autocesti A3. Teretni kamion naletio je kod čvora Kutina na vozilo ophodarske službe, a oba vozača završila su u bolnici.

Kako su nam rekli iz sisačke policije, kamioni su se sudarili oko 12.20 sati, kad je teretni kamion turskih registracija nedaleko od čvora Kutina naletio na cestare te su oba vozila probila zaštitnu ogradu i završila u kanalu uz autocestu.

Policija je potvrdila da su vozači prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški, no ozljede još nisu poznate.

– Vidio sam da je kamion naletio na službeno vozilo HAC-a. Vozač kamiona i djelatnik HAC-a su prevezeni Hitnom pomoći u bolnicu. Tim dijelom autoceste se vozi otežano uz ograničenje – rekao je jedan očevidac.

Iz HAK-a navode da se zbog nesreće između čvora Kutina i čvora Lipovljani u smjeru Lipovca vozi uz ograničenje brzine, pišu 24sata.hr.

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU