Kao Kim Kardashian: Dizajnirali steznjak sa zadnjicom popularne reality zvijezde

Reality zvijezda Kim Kardashian prošle godine je predstavila svoju liniju steznika “Skims”, a samo nekoliko minuta nakon predstavljanja kolekcije komadi donjeg veša su odmah rasprodati, piše New York Post.

Očigledno da je ova neobična kolekcija aksesoara inspirisala skandinavske umjetnike koji su riješili da dizajniraju specijalnu liniju steznika po uzoru na zadnjicu Kim Kardashian.

Uzak šorts u boji kože izrađen je od silikona, a kreatori ovog odjevnog komada ističu da će finalna verzija proizvoda biti napravljena od kombinacije spandeksa, mikrofibera i silikona.

Trio – koji živi u New Yorku – pokrenuo je projekat „The Bum“ prije dvije godine. Jonsson i Saarinen započeli su analizom svih slika i informacija koje su mogli pronaći putem interneta kako bi stvorili fotorealističan i tačan 3-D prikaz Kardashian-ovih neobičnih razmjera, za koje Saarinen napominje da su se “pomalo promijenili” od 2018. godine.

Cilj je učiniti ga što lakšim i udobnijim prije prodaje u ograničenim količinama kasnije ovog proljeća, a trenutno ga istražuju u proizvodnji u Kini, Portugalu ili čak Brooklynu.

Steznik je napravljen u prirodnoj veličini zadnjice Kim Kardashian, težak je oko dva i po kilograma, a obim iznosi tačno 100 cm.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU