Karleuša o Emiru Lapsusu: Napravio mi je haos, kad ga vidim…

Jelena Karleuša plijeni pažnju gdje god da se pojavi, pa je tako bilo i na nastupu u Kotoru. Iako je bila u strašnim bolovima, odlučila je da ipak nastupa.

Za crnogorske medije je otkrila šta misli o Aleksandri Prijović, Milici Pavlović, ali jedno ime je posebno privuklo pažnju. U pitanju je frontmen grupe Lapsus bend, Emir Aličković.

Naime, ovaj bosanakohercegovački pjevač je prije nekoliko mjeseci otkrio da Jelena ima i treći album, koji će biti objavljen nakon Alfe i Omege. Ova izjava Aličkovića je privukla veliku pažnju medija, a sada je po prvi put je javno i sama Jelena prokomentirala.

Diva je u svom fazonu i maniru istakla da joj je Emir stvorio velike probleme tom izjavom, te napravio haos. Dodala je i da kad ga vidi, te se tada nasmijala. Može se zaključiti da je Jelena ipak bila sarkastična.

Na društvenim mrežama je nastao veliki broj objava koje su situaciju oko trećeg albuma prikazivale na šaljiv način, poput onoh twittova koji govore da je Emira otela Jelena. Čak se i sam Emir našalio s ovom siruacijom te objavio fotografiju kako je vezan na stolici uz opis “Ja nakon drugogo albuma”.

Da između Jelene i Emira nema loše krvi pokazuje i činjenica da njega čak srbijanska Diva prati na Instagramu, iako je poznata po tome da ne prati dosta kolega.

Jelena i Emir imaju i duet pod nazivom “Pretvorilo se srce u kamen”, a fanovi obje strane s nestrpljenjem čekaju kada će ova numera ugledati svijetlost dana.

The post Karleuša o Emiru Lapsusu: Napravio mi je haos, kad ga vidim… appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU